Minden ami érdekel -Biri Kornél-blogja

Ami a múlt, a jelen, és jövő. Történelem, politika, és segítség.

Fotóm
Név:
Lakhely: Budapest-XVIII.ker., Pest, Hungary

2009. június 10., szerda

A 2009-es 200Forintos az MNB árverése!


Hír az Origo címlapján.A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jótékonysági árverést tart az új kétszázas érmék próbavereteiből - közölte a jegybank.

A Magyar Nemzeti Bank először szervez jótékony célú aukciót, mégpedig az új kétszázas érme kibocsátása alkalmából. Az árverésre kerülő 20 darab sorszámozott szett a 200 forintos címletű érme egy arany, egy ezüst és egy normál kivitelű próbaveretét tartalmazza, a kikiáltási ár 200 000 forint.

Az árverés bevételének kedvezményezettjeit az MNB-s dolgozók szavazták meg, az 1 és 2 forintosok bevonása idején szervezett jegybanki gyűjtési akcióhoz hasonlóan. A két legnagyobb számú szavazatot kapott szervezet a befolyó összeg 50-50 százalékát kapja majd a június 17-ei aukciót követően. A licitálás iránt érdeklődők a jegybank honlapján találják az árverési feltételeket és a szett leírását tartalmazó katalógust.

Érdekes hírnek tartom.Régebben simán forgalomba is kerültek a próbaveretek.
Számomra szebbek, és értékesebbek, mint a papírpénz. Ezekben van anyag is! Főleg a nemesfém, az ezüst, és az arany.

Abban biztos vagyok, hogy a megjelenése hígítja majd a Forintot. Ha pedig több pénzt látunk, azt hisszük gazdagabbak vagyunk.

Ha eladó arany,ezüst,vagy más régi érméd van, szívesen segítek az eladásban kvalitasos@citromail.hu címre küldd el, és kérj ajánlatot, vagy tedd fel ingyen a www.hunvettem.hu
honlapra, amit azért is ajánlok mert pofon egyszerű a kezelése.

Címkék: , , , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal